Image module

Beställ en personlig onlinedemo av styrelseportalen

Upptäck värdet som en professionell digital styrelseplattform kan tillföra er styrelse.

Styrelseportalen är utformad för styrelsearbete för att strukturera och säkra dokumenthantering och kommunikation. Med en styrelseportal från BetterBoard kan alla styrelseledamöter delta – oavsett teknisk förmåga.

Vi guidar er hela vägen genom styrelseportalen – och ni är välkomna att ställa frågor längs vägen. Mötet är helt icke bindande – skulle ni vilja ha en provportal i efterhand, som ni antingen kan använda för att visa resten av styrelsen eller testa er fram på, är det också helt gratis och icke bindande.

Vi är redo på BetterBoard

Image module

Vi har utformat styrelseportalen för styrelsearbete och sett till att användarvänligheten kommer i första hand, så att det är enkelt för alla medlemmar att komma åt och använda styrelseportalen och de många värdeskapande funktionerna.

Några av dessa funktioner inkluderar:

Dessutom finns portalen även på tre olika språk: danska, norska och engelska.

Boka tid för en onlinedemo

Med en onlinedemo av vår styrelseportal ger vi er en introduktion till portalen och går igenom några av de viktigaste områdena som skapar värde för ert styrelsearbete och inte minst för styrelseledamöternas hantering och kommunikation av allt styrelsematerial.

Om ni är flera i styrelsen/ledningen som vill delta i en onlinedemo kan ni lägga till de personer som vill delta i samband med bokningen.

Klicka på knappen nedan för att välja den tid som passar dig bäst. Du kommer därefter att få en mötesinbjudan med en länk till ett Teammöte som bekräftelse på din beställning av en onlinedemo.

Välj en tid

Om ni har frågor eller kommentarer om portalen eller vår onlinedemo så är vi redo att hjälpa till på supportchatten på denna sida. Vi är tillgängliga alla vardagar från 8:00 till 16:00 (fre. 08.00 – 15.00). Om ni skriver i chatten utanför våra öppettider får vi er förfrågan via e-post och ni kontaktas inom en arbetsdag.