Om BetterBoard

– En onlineplattform för styrelseledamöter

BetterBoard är ett danskt SaaS-företag vars syfte är att utveckla och sälja mjukvara till styrelser, föreningar och andra grupper. Styrelseprogramvaran ska strukturera och förbättra verksamheten i samband med planering, genomförande och uppföljning av styrelsearbete och andra ledningsmöten.
Styrelseportalen har utvecklats för att möta de ökande kraven på säkerhet, struktur och effektivitet i styrelsearbetet.

En portal för den professionella styrelsen

Vi arbetar ständigt med att utveckla och optimera styrelseportalen, vilket kan bidra till att öka effektiviteten i den enskilda styrelsen.
I allt vi utvecklar arbetar vi utifrån att det ska vara enkelt och intuitivt, då vår målgrupp ligger i båda ändar av skalan i förhållande till att använda digitala lösningar. Det ska vara lätt för alla.

Samtidigt försöker vi ligga i framkant av morgondagens krav och möjligheter i den digitala världen, vilket kommer att vara meningsfullt för befintliga och framtida användare av BetterBoard-plattformen. Samtidigt är våra kunder i stor utsträckning med och avgör hur framtiden för funktioner och tillval ska se ut på portalen.

På BetterBoard är vi alltid öppna för en dialog och har du frågor om BetterBoard eller vår produkt är ni mer än välkommna att kontakta oss.

Stefan-Schelde-Hansen
Stefan Schelde Hansen
VD och grundare
"Vi har designat och utvecklat BetterBoard-portalen baserat på önskemål och behov från en lång rad styrelsemedlemmar från företag i Norden. Vi hoppas att den också uppfyller dina krav för en enkel och säker styrelseportal, som kommer att skapa värde för dig och ditt företag."
Per-Lund
Per Lund
CTO & Partner
"Vi utvecklar ständigt portalen - om det inte är nya funktioner, så är det optimering som ska förbättra användarupplevelsen ännu mer. Vi lyssnar på våra kunder och deras feedback är ovärderlig för oss. Den utgör grunden för några av de bästa programvaruuppdateringarna och nya funktionerna."