Image module

Skriv styrelseprotokollet direkt på portalen

Skapa ett protokoll på nolltid och skicka det vid behov för förhandsgodkännande innan det skickas för elektronisk signatur.

Protokollfunktionen är otroligt enkel att använda och tillsammans med granskningsmöjligheten innan den skickas för elektronisk signatur minskar den tidsåtgången avsevärt för alla styrelseledamöter och alla andra inblandade i processen.

Se här hur enkelt det är:

Steg 1:

Skriv protokoll under varje dagordningspunkt

Öppna dagordningspunkten och klicka på ”Skriv protokoll”. Portalen har en ”autospara”-funktion och sparar därigenom kontinuerligt det skriftliga protokollet.

Skriv referat til alle agendapunkter på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Steg 2:

Skapa ett utkast till protokollet med ett enkelt klick på “Skapa protokoll”

Protokollet kommer nu att skapas som ett utkast och alla dagordningspunkter och beskrivningar blir automatiskt en del av protokollet.

Opret en kladde af referatet på BetterBoard Bestyrelsesportalen

Steg 3:

Vid behov skicka den för granskning innan den publiceras för hela styrelsen

Det är givetvis möjligt att kommentera och korrigera protokollen i granskningen.

Send eventuelt referatet til gennemsyn hos en eller flere bestyrelsesmedlemmer, inden det publiceres for resten af bestyrelsen

När protokollet har publicerats kan protokollet skickas direkt till styrelseledamöterna för underskrift med BetterBoards e-signaturfunktion.

Upplev protokollfunktionen på BetterBoard-portalen

BetterBoard-portalen är till för den ansvariga styrelsen som vill samla alla styrelsens aktiviteter, möten och dokument på ett ställe i en effektiv struktur.

En styrelseportal är styrelsens onlineverktyg före, under och efter möten.

BetterBoard-portalen innehåller många smarta funktioner som hjälper till att göra det smidigt och enkelt för styrelse och styrelseledamöter. Få en bättre överblick genom att titta på vår lista över några av funktionerna. Vill du höra mer om vår plattform och vad vi kan erbjuda dig och din styrelse? – Beställ då vårt kostnadsfria material och få mer detaljerad information. Om du har ytterligare frågor angående BetterBoard-portalen eller dess funktioner kan du alltid kontakta oss via telefon eller e-post.

Upplev styrelseportalen

Boka online demo
Prova portalen gratis
Få mer information