Image module
0

Visuell översikt över styrelsens lästa och olästa dokument

Med den visuella översikten av lästa och olästa dokument ger BetterBoard-portalen en hjälpande hand för bland annat mötesförberedelser. Röd prick anger att dokumentet är oläst, medan grön prick anger att dokumentet har lästs.

Enkel och intuitiv översikt över olästa dokument

På portalens inloggningssida introduceras du direkt till den visuella översikten. Härifrån kan du bland annat se vilka styrelser, styrelser, advisory boards etc. du ingår i. På varje ”kort” informeras du om det finns några olästa dokument eller inte. Om ett möte har satts upp kommer även datum och tid för mötet att synas på ”kartan”. Indikatorn för olästa/lästa dokument är kopplad till den enskilda användaren. Det innebär att portalen visar vad den enskilda användaren behöver läsa, och inte vad övriga medlemmar behöver läsa.

Overblik over ulæste dokumenter

Snabb översikt på din inloggningssida om du har olästa dokument.

Styrelseportalen ger också medlemmarna möjlighet att se en samlad lista över de dokument som de var och en behöver läsa. Från styrelsens förstasida kan du som medlem få en snabb överblick över hur många dokument du behöver läsa på aktuell portal.

Den övergripande listvisningen hjälper den enskilde medlemmen att snabbt hitta de dokument som ännu inte har lästs. Härifrån kan du klicka på dokumentnamnet och föras direkt till dokumentets plats, varifrån det är möjligt att läsa dokumentet.

Klik på knappen og få et overblik over mine ulæste dokumenter på BetterBoard Bestyrelsesportalen
Overblik over mine ulæste dokumenter på BetterBoard Bestyrelsesportalen

En styrelseplattform för hela styrelsen

Med styrelsemjukvaran från BetterBoard får du ett värdeskapande verktyg som hjälper till med strukturering, förberedelser, utförande, sammanfattning och mycket mer. Du kan utforska allt detta själv genom att beställa en 30-dagars gratis provportal – helt utan förpliktelser.

Du kan också beställa en personlig onlinedemo, där du kommer att introduceras till portalen och se några av de smarta funktionerna som protokollfunktionen, den digitala mötesboken, e-signaturfunktionen och mycket mer.

Om du skulle ha ytterligare frågor om portalen och dess funktioner är vårt supportteam redo att chatta på denna sida (mån. – tor. 08:00 – 16:30 fre. 08:00 – 16:00) .

Upplev styrelseportalen

Prova portalen gratis
Boka online demo
Skaffa mer information