Image module

Smart sökfunktion

– En unik sökfunktion som gör det möjligt att på mycket kort tid genomföra en effektiv sökning av hela BetterBoard-portalen.

BetterBoard-portalen är en otroligt enkel och överskådlig portal att navigera runt i, men därför kan det ändå vara nödvändigt att söka efter specifika dokument då och då.

Fritextsökning

En utökad fritextsökning har implementerats på BetterBoard-portalen som fungerar ungefär på samma sätt som man känner den från Google-sökningar. Det innebär bland annat att sökfunktionen inte bara är begränsad till att man kan söka på en fil eller ett dokumentnamn, utan att det även går att söka på ett eller flera valda nyckelord i alla* dokument.

I praktiken betyder det att om du till exempel söker på ordet ”digitalisering” kommer BetterBoard-portalen att kunna hitta alla dokument som innehåller ordet ”digitalisering”. Därefter kommer resultatet från sökningen att visas i en tydlig och informativ lista, som kommer att se ut så här:

  • Titel (filnamnet)
  • Ursprung (vilket möte/mapp det tillhör)
  • Uppladdad av (som laddade upp dokumentet)
  • Uppladdad (exakt tidsangivelse för när den laddades upp)

I ”sökresultat” är det bara att klicka på önskat dokument så kommer du direkt till den mapp eller möte som det tillhör. När önskat dokument har hittats och öppnats kan du använda sökfunktionen i visningsprogrammet som ger dig en överblick över alla platser i dokumentet där ordet i fråga ingår.

Använd sökfunktionen för alla styrelsens dokument

Smart sökfunktion på BetterBoard Board-portalen

Smart sökfunktion på BetterBoard Board-portalen

Använd sökfunktionen i ett dokument

Använd sökfunktionen i ett dokument

Smart sökfunktion på BetterBoard Board-portalen

Personuppgiftsförordningens lagkrav

Den intelligenta sökfunktionen på BetterBoard-portalen är givetvis mycket värdefull för den enskilde styrelseledamoten som behöver kunna genomföra effektiva och snabba sökningar. Det är dock också värt att notera att det i förhållande till personuppgiftsförordningen finns en rad lagkrav som gör det nödvändigt att den personuppgiftsansvarige ska kunna söka och få tag i all data och dokumentation som innehåller personuppgifter i styrelsematerialet.

Det handlar specifikt om efterlevnad av artikel 6.0 i lagkravet , ”De registrerades rättigheter”, som du kan läsa mer om här .

En plattform för hela styrelsen

Styrelseportalen och dess smarta funktioner hjälper till att skapa ramarna för ett effektivt arbetsflöde. Upplev vad portalen kan göra för din styrelse genom att beställa en 30-dagars gratis provportal – utan någon form av åtagande. Om du vill ha en personlig presentation av portalen med möjlighet att ställa frågor löpande kan du beställa en onlinedemo från någon av våra kollegor .

Om du vill ha ytterligare information om BetterBoard-portalen kan du beställa den genom att klicka här.

* Endast de dokument du har tillgång till

Upplev styrelseportalen

Boka online demo
Prova portalen gratis
Få mer information