Image module

Ladda ner mötesbok

Ladda ner mötesbok-funktionen på BetterBoard-portalen ger styrelsen möjlighet att ladda ner en kombinerad PDF-fil av allt mötesmaterial, där även själva dagordningen ingår.

BetterBoards styrelseprogramvara genererar en enkel och tydlig mötesbok, där allt mötesmaterial, oavsett filtyp*, samlas i en PDF-fil. Detta är möjligt eftersom portalen är utrustad med en sofistikerad PDF-generator, och det är alltså möjligt att med ett enda klick ladda ner allt mötesmaterial till en enda PDF-fil.

Det innebär att styrelseportalen erbjuder ett verktyg för dig som vill läsa allt mötesmaterial i ett samlat dokument. Du slipper därmed att navigera och öppna flera olika dokument under din läsning. Det är inte nödvändigt att vara online med funktionen.

Ladda ner och skriv ut mötesboken om så önskas

BetterBoard har analyserat hur styrelsematerial hanteras och analysen visar bland annat att majoriteten vill ha mötesmaterial i tryckt version. Detta stämmer överens med flera studier som visar att 81 % av danskarna fortfarande föredrar att läsa på papper . Förkärleken för papper är inte bara en fråga om generationer och vanor, utan till stor del också om hur vi koncentrerar oss och minns bäst.

Om du är typen som föredrar att få allt utskrivet gör funktionen det möjligt att skriva ut allt mötesmaterial tillsammans i ett dokument – smidigt och enkelt.

Förutom mötesboken offline är den integrerade digitala dagordningsfunktionen ett kraftfullt verktyg för ett strukturerat mötesflöde.

Oavsett om du i ditt styrelsearbete vill förbereda dig digitalt eller via en tryckt version ger styrelsemjukvaran dig valmöjlighet.

81 % av danskarna föredrar att läsa på papper.
– Megafon A/S

Image module

Prova själv portalen och ladda ner en mötesbok – utan förpliktelse – eller läs mer om några av de andra smarta funktionerna

BetterBoard Styrelseportalen är till för den ansvariga styrelsen som vill samla alla styrelsens aktiviteter, möten och dokument på ett ställe i en effektiv struktur.

En styrelseportal är styrelsens onlineverktyg före, under och efter möten.

BetterBoard-portalen innehåller många smarta funktioner som hjälper till att göra det enkelt och enkelt för styrelse och styrelseledamöter. Få en bättre överblick genom att titta på vår lista över några av funktionerna. Vill du höra mer om vår plattform och vad vi kan erbjuda er och er styrelse? – Beställ då vårt kostnadsfria material och få mer detaljerad information.

Om du har ytterligare frågor angående portalen eller dess funktioner kan du alltid kontakta oss via telefon eller e-post.

*Alla vanliga filtyper inklusive:
– PDF
– Microsoft Office (.doc, .docx, .xlsx, .pptx)
– Utsikter
– Google Drive (Kalkylark, Dokument, Presentationer)
– Bilder (.jpeg, .png)
– och många fler filtyper

Upplev styrelseportalen

Prova portalen gratis
Boka online demo
Skaffa mer information