Beställ gratis och icke bindande material om BetterBoards styrelseportal

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och villkor gäller.
BetterBoard ApS registrerar och behandlar mina personuppgifter som jag har lämnat i detta formulär.
Läs mer om BetterBoards villkor .

BetterBoard styrelseportal

Vill du läsa mer om BetterBoards styrelseportal rekommenderar vi att du beställer Mer info om BetterBoardportalen ”. Här kommer du att introduceras till BetterBoard och några av de smarta funktionerna i styrelsemjukvaran.

Du har också möjlighet att själv prova styrelseportalen genom att välja antingen Personlig onlinedemo eller 30 dagars gratis provperiod e” . Under den personliga demon kommer en av våra kollegor att ge dig en personlig presentation av portalen, där du även får möjlighet att ställa frågor.

Dessutom har vi sett till att ha användaren i fokus under hela uppbyggnadsprocessen, vilket har resulterat i en av marknadens mest användarvänliga och intuitiva plattformar som vem som helst enkelt kan börja använda.

Kontakta oss om du har frågor eller vill ha ett specifikt erbjudande

Vill ni veta mer om BetterBoard-portalen och hur den kan bidra till att göra er styrelse mer effektiv? Vårt team är redo både via e-post och telefon för att svara på era frågor. Ni är också välkomna att kontakta oss via chatten på denna sida, där en av våra kollegor står redo att svara er alla vardagar från kl. 08.00 – 16.00.

Om ni är osäker på priser, funktioner eller något helt annat tar vi också mycket gärna en fördjupad diskussion så att vi kan göra ett skräddarsytt erbjudande som matchar era kriterier.