Image module

Arbetsrum

– Genom att skapa privata arbetsrum för din styrelse kommer ni att kunna lösa ert styrelsearbete betydligt mer effektivt.

Alla som är engagerade i styrelsearbete vet att arbetet kräver att man lyckas ha många bollar i luften samtidigt. Med arbetsrumsfunktionen får ni som styrelse möjlighet att skapa struktur i ert arbete genom att skapa ett virtuellt arbetsrum för en grupp medlemmar, som därmed kommer att kunna arbeta ännu mer målmedvetet och effektivt med t.ex. ett projekt eller en specifik uppgift.

I arbetsrummet kan styrelseledamöter samarbeta kring uppgifter och dela dokument med varandra, vilka endast är tillgängliga för de som ingår i arbetsrummet. Styrelseledamöterna kan delta i flera arbetsrum samtidigt och det går givetvis även att delta i flera projekt över hela linjen.

Ett kraftfullt och effektivt verktyg

Arbetsrummet är ett oerhört effektivt och strukturerat verktyg för att arbeta effektivt tillsammans som grupp, men samtidigt är det också ett mycket bra sätt att delegera större projekt och uppgifter. Detta kommer väsentligt att bidra till ett mer effektivt, fokuserat och målinriktat arbete i den specifika gruppen.
Som styrelseledamot får du via arbetsrummet en unik möjlighet att sätta ihop en grupp som kan fokusera på ett specifikt projekt eller en specifik uppgift. Allt material som laddas upp till arbetsrummet kommer givetvis endast att vara tillgängligt för de som ingår i arbetsrummet.
Det är dock även möjligt att dela material med utvalda styrelseledamöter som inte ingår i arbetsrummet. Detta är dock inte bara en funktion för utvalda medlemmar, eftersom alla styrelseledamöter har möjlighet att skapa arbetsrum och bjuda in de personer de vill samarbeta med.

Optimering av styrelsens arbete

Syftet med arbetsrum är att optimera och effektivisera ert styrelsearbete mellan mötena på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Arbetsrummet kan till exempel vara ett eminent verktyg för styrelseordföranden eller sekreteraren när det gäller att få ett dokument godkänt innan det släpps för ett möte eller till övriga styrelseledamöter. En extremt hög nivå av datasäkerhet säkerställs givetvis i alla funktioner i arbetsrummet.

Optimera arbetsflödet med en portal från BetterBoard

Upplev styrelseprogramvaran i 30 dagar gratis och utan förpliktelser. Utforska de smarta och värdeskapande funktionerna som portalen erbjuder på egen hand eller beställ en onlinedemo där du får en personlig presentation av portalen på bara 30 minuter.

Vill du läsa mer om styrelseportalen kan du även beställa fördjupningsmaterial , där du kan läsa mer om funktionerna, priser och mycket mer.

Upplev styrelseportalen

Boka online demo
Prova portalen gratis
Skaffa mer information