BetterBoard expanderar i Sverige

Image module

BetterBoard expanderar i Sverige.

Möt vårt nyaste tillskott Dick Hellman. Dick är anställd som Sales Executive och kommer att arbeta med fokus på den svenska marknaden.

Vi är glada att välkomna Dick Hellman till BetterBoard-teamet. Dick kommer med en stark bakgrund inom försäljning och styrelsearbete och vi ser fram emot att Dick hjälper till att utöka kunskapen om BetterBoard i Sverige.

Redan som tonåring blev Dick invald i sin första föreningsstyrelse för det lokala basketlaget och sedan dess har han suttit i styrelser hela livet. Allt från småideella föreningar till bostadsrättsföreningar, till aktiebolag med många miljoner i omsättning.

Dick är utbildad ekonom med fokus på redovisning och rapportering, har tidigare jobbat som CFO, säljare inom många olika områden bland annat logistik, finanstjänster, men har även arbetat som rådgivare till små och medelstora företag. En brokig bakgrund som kommer passa in mycket bra för att hjälpa företag att få bättre struktur på styrelsearbetet med styrelseportal från BetterBoard.

Uppvuxen i Skåne men har bott många år i Skellefteå i Västerbotten men har erfarenhet från både nationellt och internationellt arbete.

”När jag först såg BetterBoard” på LinkedIn visste jag direkt att det här är helt rätt för mig, en produkt där jag kan dra nytta av alla min kompetenser och hjälpa styrelser att bli mer effektiva i sitt arbete och som en bonus spara både tid och pengar.” 

”När jag först såg BetterBoard” på LinkedIn visste jag direkt att det här är helt rätt för mig..”

Dick Hellmans styrkor

Dick styrkor är att han har erfarenhet från så många olika styrelser, både som ledamot och ordförande. Han förstår hur styrelserna jobbar och vilka utmaningar de ställs inför. Han har också tagit fram rapporter och beslutsunderlag till styrelser, har jobbat med uppköp, inkråmsaffärer och förstår vilka behov som finns.  

BetterBoard är en liten organisation där det är nära till beslut. Att få möjlighet att ta en produkt till marknaden i Sverige där jag vet att om något behöver förbättras eller om jag har frågor om något så kan jag gå direkt till källan. ”Designed in Denmark” känns väldigt bra. Det blir mer personligt, BetterBoard blir en partner till styrelsen där vi vill styrelsens bästa i stället för att bara sälja en produkt och sen så fort fakturan är skickad gå vidare. Vi är med hela vägen och det känns som att ett litet bolag bryr sig mer om sina kunder.  

”I framtiden drömmer jag om att se BetterBoard växa så mycket att vi kan etablera oss med fast personal i flera länder. Samtidigt är produkten digital och arbetet kan göras mycket på distans, att leva som man lär och kunna arbeta från där solen skiner är min dröm,” avslutar Dick Hellman.

Vi på BetterBoard är mycket glada att välkomna Dick ombord på BetterBoard-teamet. Vi ser fram emot ett nytt och starkt samarbete.

Varmt och officiellt välkommen till Dick.

Med vänliga hälsningar,

Stefan Schelde Hansen, grundare

Beställ en gratis och förutsättningslös onlinegenomgång eller bli uppringd och få mer information om möjligheterna med en styrelseportal för er styrelse.